fbpx

Gjahtari “Fyt Në Fyt” Me Ariun, Filmon Vetë Pamjet (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përl’eshja mes këtij gjahtari dhe ariut mund të kishte rezultuar fat’ale për jetën e Richard Wesley. Gjithçka ndodhi në një zonë të Kanadasë, ku Wesley kishte dalë për gjueti kur u ndesh me një ari të zi. Ai filloi ta thërrasë kafshën e madhe, deri sa kjo e fundit u afrua dhe më pas filloi të vrapojë drejt tij. E gjithë skena po regjistrohej nga gjahtari i cili mbante në dorë edhe një h’ark. ndiqni pamjet me posht ↓↓↓

Share.