fbpx

Gazetarja zvicerane bën pytjen: “Pse kosovarët me shumicë myslimane festojnë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gazetarja zvicerane, Aleksandra Hiltmann, e cila më 24 dhjetor është kthyer nga Prishtina, shkruan mbi atmosferën e atjeshme festive në prag të Krishtlindjes.

Ajo zbulon shkaqet përse në një vend me shumicë myslimane festohet me kaq entuziazëm një festë e krishterë

Një vizitë në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë, tregon: https://albaniannews.net/gazetarja-zvicerane-pse-kosovaret-me-shumice-myslimane-festojne-krishtlindjen-dhe-vitin-e-ri/?fbclid=IwAR3ZgzTugM3c2snAYQr68HUOG8UfcKGZCRv7MWUw3CCkPZ6AcZL5INR1GBY

Share.