GAZETARI PROVOKON, AFRIM GASHI: NUK IA VLEN TË KOMENTOHET ÇDO DEKLARATË TË ÇDO PERSONI!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, gazetari i TV21, Zymer Jashari, duke intervistuar kryetarin e Alternativa-s, Afrim Gashi, në fillim të emisionit filloi me pyetje provokuese ndaj Afrim Gashit duke pyetur këtë të fundit, për një deklaratë të një provincionalisti që kishte dhënë ditë më parë ndaj Afrim Gashit. Në një moment, kryetari Gashi me gjakëftohësi dhe maturi politike i provokimit i përgjigjet kështu: ” Jeta është e shkurtë, e bukur dhe duhet ta shijojmë, nuk ia vlen të komentohet çdo deklaratë e çdo personi, kalojmë në pyetjen tjetër”, është përgjigjur kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi.

Share.