fbpx

Gazeta gjermane vlerësoi SIHA-të turke: Keni vetëm 7 sekonda për të ikur, as Evropa nuk mund të përballon

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Evropa nuk është gati ti përballojë këta, pasi që SIHA-të turke kanë efekt sa që mund të ndryshojnë rezultatet e luftës” shkruan gazeta gjermane. Gazetat gjermane të Azerbajxhanit për të vlerësuar sihai gjithashtu nga fitorja në luftën kundër Armenisë, “treguan se ky kombinim i asaj se sa i fuqishëm mund të jetë. Azerbajxhani, Turqia përfitoi me një partneritet të fortë strategjik ushtarak. U varros në forcat armene në llogore në Nago-Karabak. Lehtë Videot e Ministrisë së Mbrojtjes të Azerbajxhanit e tregojnë qartë këtë “. u përfshinë në shkrimin e tyre

Sipas mendimit të ekspertëve, shtetet evropiane nuk janë në gjendje të luftojnë me armët e përdorura nga Azerbajxhani. Sistemet e mbrojtjes ajrore të forcave të armatosura polake ose franceze kanë për qëllim vetëm avionët. UAV të vogla sulmuese kaluan në mënyrë të padukshme përmes sistemeve të mbikëqyrjes dhe ishin në gjendje të kapërcenin masat mbrojtëse në tufa. Për më tepër, masat elektronike të ndërhyrjes mund t’i verbojnë këto sisteme.

Share.