fbpx

Gashi: Shteti ka zbrazëtira ligjore – na duhet vullnet politik dhe mënjanim të zbrazëtira ligjore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, gjatë intervistës dhënë për TVM 2, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur mbi zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut.
“Ky shtet ka zbrazëtira ligjore të cilat në momente të caktuara keqpërdoren. Për ta bërë shtetin e barabartë ka nevojë për vullnet politik dhe mënjanimin e zbrazëtirave ligjore”, ka thënë Gashi. Më tej Gashi ka theksuar se një drejtësi e vonuar është padrejtësi.

Share.