fbpx

Gashi: “Shtet për të gjithë” nënkupton barazinë e plotë të etnive në vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, gjatë intervistës dhënë për TVM 2, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur mbi zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut. Në pyetjen e gazetarit se çfarë nënkupton koncepti “shtet për të gjithë” dhe si arrihet kjo?, Gashi u përgjigj: “Shteti edhe pas 30 viteve nuk arrin që të sigurojë drejtësi dhe mirëqenie për të gjitha etnitë – këtu qëndron problemi. Për dallim nga koncepti shoqëri për të gjithë, shtet për të gjithë nënkupton se shteti duhet të jetë i barabartë ndaj gjitha etnive në vend”.

Share.