fbpx

Gashi: Regjistrimi nuk guxon të shtyhet – Ahmeti njëherë me Gruevskin dhe tani me Zaevin pengoi regjistrimin në dëm të shqiptarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, gjatë press-konferencës për media, të mbajtur nga partnerët e koalicionit opozitar shqiptar, AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët, kryetari i partisë politike “Alternativa”, Afrim Gashi tha: “Regjistrimi nuk guxon të shtyhet – Ahmeti njëherë me Gruevskin dhe tani me Zaevin pengoi regjistrimin në dëm të shqiptarëve”.

Share.