fbpx

Gashi: Qeveria urgjentisht të angazhohet në shuarjen e zjarreve që ka kapluar vendin tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Pasi që sot kemi mbi 13 zjarre aktive në territorin e Maqedonisë së Veriut, i bëj thirrje Qeverisë që në mënyrë urgjente të angazhohet në shuarjen e këtyre zjarreve që e kanë kapluar vendin në këto ditë të nxehta vere. Gjithashtu ju bëj thirrje edhe qytetarëve të vendit që të jenë të kujdesshëm ndaj natyrës, pasi që edhe një gabim i vogël mund të na kushtojë jetë dhe shumë dëme”, ka shkruar kryetari i Alternativës,Afrim Gashi.

Share.