fbpx

Gashi: Qeveria me qasjen e saj ekskluziviste po e dëmton të ardhmen shtetërore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kjo qeveri e ka hallin e xhepave të tyre dhe jo hallin e qytetarëve – pasojat i vuajmë të gjithë”, ka thënë për Syri TV – Shqipëri, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
Sipas tij qeveria me qasjen e saj ekskluziviste po e dëmton të ardhmen shtetërore.

Share.