fbpx

Gashi: Procesi i BE-së një obligim politik dhe shtetëror – t’i tejkalojmë ngarkesat e kaluara dhe të ecim para

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘’ Nuk e shoh procesin e aderimit në BE si një proces ku dikush na dikton tempon dhe ne bëjmë detyrat e shtëpisë, por e shoh si një proces ku ne dialogojmë si një palë e cila ka tejkaluar ngarkesat e së kaluarës dhe është e ngritur në aspekt civilizimi’’, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, gjatë intervistës dhënë për TVM 2.

Share.