fbpx

Gashi për TV Klan: Regjistrimi i popullsisë duhet të jetë në përputhje me gjendje faktike dhe statistikore, që askush të mos luajë me shifra dhe përqindje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne duhet të kemi regjistrim të popullsisë sa më shpejt që është e mundur, me theks të veçantë që të kemi regjistrim sa më autentik”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi për TV KLAN.
Sipas Gashit, regjistrimi i popullsisë duhet të bëhet në mënyrë statistikore, me gjendje reale faktike të komuniteteve në vend dhe jo dikush të luajë me përqindjen e popujve në vend.

Share.