fbpx

Gashi për TV Klan: Formulimi në kushtetutë “gjuha të cilën e flasin 20%” duhet të eliminohen nga kushtetuta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Javë më parë në emisionin “99 Minuta” në TV Klan, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
“Përkatësia dhe identiteti janë çështje thelbësore të individit. Maqedonasit nuk guxojnë t’i cënojnë elementet thelbësore shqiptare, siç është rasti me gjuhën shqipe dhe identitetin shqiptar”, ka thënë Gashi.
Sipas tij, formulimi në kushtetutë “gjuha të cilën e flasin 20%” duhet të eliminohen nga kushtetuta dhe në komunikimin tonë të ndërsjellë”.

Share.