fbpx

Gashi për Syri TV – Shqipëri: Shtetësia në Maqedoninë e Veriut e politizuar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në Syri TV – Shqipëri, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i cili ka folur për zhvillimet e fundit në vend dhe rajon.
“Ne po bëjmë betejë politike që t’a zgjidhim çështjen e shtetësisë, ku shumë shqiptarë gati se 30 vite kanë mbetur ende pa shtetësi”, ka theksuar Gashi.
Sipas Gashit problemi i shtetësisë në vend është e politizuar dhe duhet sa më shpejt t’i jepet fund kësaj padrejtësie që po i bëhet qytetarëve, e veçanërisht shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut.

Share.