fbpx

Gashi për Syri TV në Shqipëri: Çështja e shtetësisë është problem i të drejtave elementare njerëzore në këtë vend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Çështja e shtetësisë është një zvarritje e problemit 30 vjeçar në këtë vend. Ne duam t’i japim fund këtij problemi dhe t’ua zgjidhim hallin e shqiptarëve dhe qytetarëve tanë”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në emisionin dhënë për Syri TV në Shqipëri.
Gashi mes tjerash theksoi se shtetësia është problem i të drejtave elementare njerëzore në këtë vend.

Share.