fbpx

Gashi për Syri TV: Me ligjin për shtetësi duam ta zgjidhim problemin e shqiptarëve dhe qytetarëve tanë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Shtetësia ka qenë pjesë e programit tonë zgjedhor, pra ka qenë premtim parazgjedhor i koalicionit tonë në zgjedhjet e vitit të kaluar”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për Syri TV në Shqipëri.
Gashi, duke folur mbi këtë çështje, mes tjerash tha se: “Çështja e shtetësisë është një zvarritje e problemit 30-vjeçar në këtë vend. Ne duam t’i japim fund këtij problemi dhe t’ua zgjidhim hallin e shqiptarëve dhe qytetarëve tanë”, përfundoi ai.

Share.