fbpx

Gashi për Sloboden Peçat: Bajden do të jep kontribut të madh në stabilitetin e rajonit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, dje ka qenë i ftuar në emisionin “Utrinski Brifing” në Sloboden Peçat.
“Xho Bajden është politikan me karrierë të bujshme, me përvojë të madhe për Ballkanin dhe njohje të shkëlqyer të rrethanave politike. Andaj mendoj se ai do kontribuon mjaft në stabilitetin e këtij rajoni”, ka përfunduar Gashi.

Share.