fbpx

Gashi për Kanal 5: Ne do të angazhohemi që t’i realizojmë premtimet dhe synimet tona programore

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gashi për Kanal 5: Ne do të angazhohemi që t’i realizojmë premtimet dhe synimet tona programore

Ditë më parë, në emisionin “Samo intervju” në Kanal 5, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
“Nëse kryeministri i parë do të jetë z. Zaev dhe nëse na thërret atëherë ne do të hynim në bisedime, e ndërsa nëse nuk arrihet marrëveshje dhe mandatin e merr z. Mickovski, nëse jemi të thirrur përsëri do të flasim në bazë të asaj që e kemi premtuar.

Edhe nëse jemi në opozitë, edhe nëse jemi pjesë e qeverisë, ne do të angazhohemi që t’i përmbushim dhe realizojmë programin dhe platformën tonë politike”, ka përfunduar Gashi.

Share.