fbpx

Gashi për Alfa TV: Qeveria nuk i respektoi rekomandimet e Kombeve të Bashkuara për regjistrimin e popullsisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne ishim që mos të kemi regjistrim të popullsisë, shkaku i rekomandimeve dhe kërkesave të Kombeve të Bashkuara”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi për Alfa TV. Duke folur mbi zhvillimet e fundit në Kuvend, Gashi mes tjerash tha: ”Qeveria na bllokoi në Kuvend me amandamente, andaj tash nëse nuk kalon ligji për shtetësi, edhe ne bllokojmë Kuvendin”, përfundoi ai.

Share.