fbpx

Gashi: Nuk ka forcë që mund ta dëmtojë tolerancën ndërfetare shqiptare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Toleranca ndërfetare shqiptare është virtyt i kultivuar ndër shekuj. Nuk ka forcë që mund ta dëmtojë atë.
Duke qenë në Muajin e Mëshirës, uroj të mbretërojë mëshira, maturia dhe dashuria vëllazërore në gjykimin e secilit që synon ta rrënojë këtë bashkëjetesë mes komuniteteve fetare, qoftë në Tiranë, në Prishtinë a në Shkup”, ka shkruar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Share.