fbpx

Gashi: Në politikë duhet të kemi principe dhe parime

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Duhet të çlirohemi nga qëllimi, që me çdo kusht të jemi vetëm pjesë e qeverisë. Para së gjithash në politikë duhet të kemi principe”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, për Alfa TV.
Sipas tij, në politikë qëllimi është të jesh dhe të mbetesh çdoherë i pastër.

Share.