fbpx

Gashi: Ne nëpërmjet takimeve me partitë e djathta duhet të ndërtojmë ura për ardhmërinë europiane

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte, në emisionin “ 360 shkallë” në Alsat-M, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.
Javë më parë, morëm ftesë nga Fondacioni “Konrad Adenauer” që të jemi pjesë e temës
“Ndërtimi i urave për ardhmërinë evropiane”.
Ishin të ftuar partitë e djathta, nga vendi dhe rajoni, Kosova dhe Shqipëria, siç ishte rasti me Partinë Demokratike të Shqipërisë dhe LDK-ja e Kosovës”, tha Gashi.
Sipas Gashit, ftesa e Fondacionit “ Konrad Adrnauer” ishte ftesë e drejtuar partive popullore konservatore ose partive me qendër të djathtë ideologjike, siç ishte edhe parakushti i kësaj ftese edhe për ne si Alternativa.

Share.