Gashi: Ne jemi shumë larg drejtësisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kreu i Alternativës Afrim Gashi shprehet i prerë se gjyqësia në Republikën e Maqedonisë së Veriut lë shumë për të dëshiruar dhe se ky vend është shumë larg drejtësisë. I pyetur nëse din ndonjë zyrtar të BDI-së i cili është dënuar në bazë të drejtësisë, ja si përgjigjet.

“Nuk di, po kjo…unë nuk dua të futem te kjo pjesa e gjykatës dhe prokurorisë se si ngritën, akuzat dhe paditë, si përfundojnë proceset gjyqësore. Tash nëse mendoni se unë do ti amnistoj dhe do të them se gjithçka është në rregull, nuk do ta bëj këtë punë, se unë mendoj se gjyqësia në Maqedoni lë shumë për të dëshiruar dhe ne jemi shumë larg nga drejtësia në këtë vend”, u përgjigj Gashi. Alsat.mk

 

Share.