fbpx

Gashi: Mund të diskutojmë bashkërisht mbi ndryshimet në ligjin për shtetësi – çdo gjë të jetë në të mirë të qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në lajmet qendrore të televizionit maqedonas Sitel TV ka qenë i ftuar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i cili ka folur rreth situatës politike në vend.
“Kërkojmë mbështetje nga partitë tjera në lidhje me propozim ligjin për shtetësi. Kjo çështje nuk Kuran, që mos të mund të ketë ndryshime”, ka theksuar Gashi.
Sipas tij, faktorët relevantë në vend duhet të ulen dhe bashkërisht ta zgjidhin problemin e shtetësisë. Kjo çështje nuk ka kurrfarë tendence ose qëllimi ndaj askujt”, përfundoi Gashi.

Share.