fbpx

Gashi: Ligji për shtetësi të jetë real, transparent dhe i drejtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë në lajmet qendrore të TV Sitel, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i cili ka folur lidhur me propozim ligjin për shtetësi, si pjesë dhe qëllim i realizimit politik të koalicionit Alternativa – ASH.
“Duam që çdo qytetarë që i plotëson kushtet për shtetësi të ketë mundësi të merr shtetësinë.
Nëse dikush është rrezik për shtetin – ne duam që institucionet e sigurisë të jenë transparent dhe të tregojnë të vërtetën. Kërkojmë që ligji për shtetësi të jetë real, transparent dhe i drejtë”, ka përfunduar Gashi.

Share.