fbpx

Gashi: Ligji për regjistrimin e popullsisë duhet të ketë përmirësime dhe të jetë sa më autentike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i AlternativA-s, Afrim Gashi, në deklaratën e dhënë për gazetën Lajm, ka folur në lidhje me propozim ligjin për regjistrimin e popullsisë, e cila pritet të ketë debat mes pozitës dhe opozitës në Kuvend.
“Ligji për regjistrimin e popullsisë duhet të ketë përmirësime dhe të jetë sa më autentike. Regjistrimi të reflektojë numrin e saktë të shqiptarëve”, ka thënë Gashi.
Sipas tij shqiptarët nuk janë përqindje, por komb.

Share.