fbpx

Gashi: Kriter i politikbërjes së Alternativës është zhvillimi i shtetit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Kriter i politikbërjes së Alternativës është zhvillimi i shtetit dhe progresi. Ne nuk preokupohemi aq shumë me rezultatin e zgjedhjeve, për ne me rëndësi është zhvillimi i shoqërisë dhe shtetit”, ka thënë ditë më parë në emisionin “Balkan Talks” në Euronews Albania, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Share.