Gashi: Kisha dashtë të largohem nga politika, por nuk më lë amaneti i shokëve, miqve dhe aktivistëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Alternativës i ftuar në “Rruga drejt…”, tha se me plotë dëshirë do të ishte larguar nga politika, por siç u shpreh ai nuk mund të tradhtoj amanetin e shokëve, miqve dhe aktivistëve të tij. Andaj la hapësirë të kuptohet se ai edhe më tej mbetet aktivë në skenën.

“Personalisht shumë do të kisha dashur të largohem nga politika, por kam një detyrim, një amanet të shokëve, miqve, aktivistëve, të cilët nuk dua t’i tradhtoj asnjëherë. Derisa ata do të kërkojnë të qëndroj në një pikë, unë do të qëndroj i gjallë apo vdekur aty. Derisa shokët, miqtë, dashamirët më kërkojnë një gjë të tillë, unë do jem aty. Unë jam në këtë subjekt për hire të një kauze, për hire të një ideje, për hire të promovimit të disa vlerave dhe sa të jem gjallë do t’u kontribuoj atyre vlerave, pavarësisht pozitës time politike”, tha Gashi.

Share.