fbpx

Gashi: Duhet përgjegjësi – kriza shëndetësore me Covid 19 është jashtë kontrollit institucional

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë, në intervistën dhënë për Radio Evropa e Lirë, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur rreth aktualitetit politik në vend. Në pyetjen nëse numri me infektime Covid rritet në Kuvend, cila është situata e daljes nga kjo krizë, Gashi ishte decid:
“Konsultimi i të gjithë aktorëve, bashkëpunimi dhe ndarja e përgjegjësive”.

Share.