fbpx

Gashi: Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down pranvera më e bukur e dashurisë për njeriun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Lulja e parë e pranverës është Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down.
Përkundër sprovës me të cilën jetojnë, ata janë pranvera më e bukur e dashurisë për njeriun. Sa herë që i shikojmë fytyrat e tyre engjëllore, na ngjallet dashuria pranverore për njeriun dhe për Zotin si Krijues.
Njerëzit me sindromë down, me praninë dhe buzëqeshjen e tyre, na e kujtojnë falënderimin tonë të përditshëm për Zotin.
Prandaj edhe kujdesi ynë për ata nuk do të pushojë asnjëherë”, ka shkruar Afrim Gashi, kryetar i AlternAtivA-s.

Share.