fbpx

Gashi: Derti jonë është që punët të ecin në rrugë të mbarë dhe në të mirën e qytetarëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Nëse informatat janë të sigurta se shumica parlamentare ka probleme reale, është evidente se mund të kemi shumicë të re parlamentare”, ka thënë për TV Globi, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.
Ai më tej vazhdoi duke shtuar se: “Derti jonë është që punët të ecin në rrugë të mbarë dhe në të mirën e qytetarëve”.

Share.