fbpx

Gani Geci: Do të lehtësohesha shumë nëse do të dë*nohen Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi për vr*asjen e kundërshtarëve politik

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka theksuar se ai do të lehtësohej shumë nëse do të dën*oheshim krerët e Ish- UÇK-së. Ai ka theksuar se nëse Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Kadri Veseli e Rexhep Selimi do të dën*oheshin për v*rasjen e kundërshtarëve politike, ai do të ndihej i lehtësuar.
”Do të ndihesha i lehtësuar. Nëse ata dë*nohen për vr*asjen e Xhemajl Mustafës, do të isha shumë i lumtur”, tha ai.

Në emisionin Prime Time ai tha se nëse dalin të pafajshëm, atëherë do t’ua zgjas dorën.
”Do t’i pres në aeroport dhe do t’ua zgjas dorën nëse shpallen të pafajshëm dhe më s’do të merrem me këtë punë”, tha ai. Gani Geci tha se ai i beson Gjykatës Speciale, dhe se kjo gjykatë është shpresa e fundit.
Ai tha se i ka kërkuar drejtësi tek të gjitha gjykatat, në lidhje me Komunikatën numër 59 të UÇK-së. Geci tha se të gjithë prokurorët e Gjykatës Speciale janë amerikan.

Share.