fbpx

FOTO/VIDEO: Forca të shumta policore para Ministrisë së Arsimit pas press-konferencës së koalicionit AAA – ASH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forca të shumta policore pas pres konferencës së koalicionit Aleanca për Shqiptarët – Alternativa. Ata në të njejtën kohë, e dërguan një libër brenda ministrisë për historinë e shqiptarëve si dhe i dogjën disa fletë me përmbajtje antishqiptare në librin e gjeografisë. Policia intervenuese u thirr nga ana e sigurimit te ministrisë. Policia në të njejtën kohë mori në pyetje pjesëtarët e koalicionit. /SHENJA/

https://www.facebook.com/lajmtvonline/videos/2855459074691793/

Share.