fbpx

Filloi dhe u ndërpre seanca për Ligjin për regjistrim dhe Kodin Zgjedhor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuvendi ka vazhduar me punë në seancën e 38-të me radhë.

Kjo seancës, si rend dite ka dy pika: Ndryshimin e Ligjit për regjistrimin dhe Kodit Zgjedhor.

Seanca edhe pse filloi, u ndërpre, për shkak se ende nuk ka konsensus mes grupeve parlamentare dhe se ende është rrjedhë afati për diskutim të ligjeve nga Komisioni amë.

“Këtu përfundojmë me këtë seancë dhe për vazhdimin e saj do të njoftoheni në mënyrë shtesë”, tha kryetari Talat Xhaferi, transmeton TV21.

Share.