fbpx

Filipçe ka një Lajm të keq/ Ja çfarë na pret në vitin 2021…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Shëndetësisë në konferencën e “Civil” e quajtur “Perspektiva 2021” u shpreh se beteja kundër krizës së Kovidit do të vazhdojë edhe në fillim të vitit të ardhshëm, përcjell SHENJA.

“Beteja kundër krizës së Kovidit do të vazhdojë edhe në fillim të vitit të ardhshëm, megjithëse tani tendencat janë të tilla që numrat po tregojnë se epidemia disi po ulet…

Më pak pacientë në spitale, më shumë termine për testime, më shumë shtretër të lirë, përderisa disa repartë do të kthehen në mënyrën normale të funksionimit .

Sidoqoftë kjo nuk do të thotë se ne do të të relaksohemi plotësisht, megjithatë kjo Beteje e deritanishme na ka mësuar se virusi është shumë i paparashikueshëm dhe se surprizat mund të ndodhnin në të ardhmen dhe ne jemi të përgatitur”, deklaroi Filipçe.

Share.