fbpx

Figurat e vjetra në BDl t’i leshojne rrugë reformës (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zhvillimet e fundit në politikën shqiptare, amendamentet e opozitës në kuvend dhe përçarjet brenda BDI-së janë evidente në opinionin publik.

Pohimet e fundit që vijnë nga grupi i të revoltuarve brenda BDl-së thonë se kjo parti po shkrihet në LSDM, andaj ata kanë vendosur të distancohen nga e njëjta.
Sa i takon pretendimit të shkrirjes së BDl-së në LSDM, Maksuti thotë se nuk e beson këtë tezë, por sidoqoftë BDI-së i duhen reforma.
“Jo assesi nuk mund ta pranoj këtë tezë se BDl-ja shkrihet, nuk mund të shkrihet, nuk e besoj këtë se mund të ndodhë. Por se vërtetë duhet reforma të kësaj partie kjo është mjaft evidente, d.m.th. njerëz që kanë kontribuar në këtë parti me vite tash me decenie, duhet të jenë të bindur se shoqëria kapet për individëve të caktuar, këta duhet ta lirojnë hapësirën për reforma dhe njerëz të rinj”, tha analisti Mersim Maksuti.

Figurat e vjetra në BDl t’i leshojne rrugë reformës (VIDEO)

Share.