fbpx

Faton Fazliu: Korrupsioni 200 milionë eurosh i Shik Jelakut të BDI-së dhe Makpetrolit 33 milionë euro të LSDM-së

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“1. Rreshtat e gjatë para bankave, që janë simbolika e varfërisë dhe papunësisë,
2. Korrupsioni 200 milionë eurosh i Shik Jelakut të BDI-së dhe Makpetrolit 33 milionë euro të LSDM-së
3. Kultivimi, legalizimi dhe shpërndarja e drogës nga njerëz të qeverisë dhe familjarë të tyre
4. Humbja e rreth 100 mijë vendve të punës gjatë këtij viti
5. Degradimi i arsimit nga dështimi e deri te titulli “Doctor Honoris Causa”
janë kryetema, që duhet të mbulohen nga analistët “e pavarur” të Brucelozës dhe të BDI-së me tema si Xhemijeti e tema të tjera të parëndësishme e terciare.
Ndërkaq emërtimi i tyre i saktë, pa kllapa, është SDSM-DUI” shkruan Faton Fazliu nga Alternativa.

Share.