fbpx

Faton Fazliu: Disa shqiptarë në Ministrinë e Kulturës po sponzorizojnë shkatërrimin e familjes sonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ky është dallimi kur ne udheheqim me Ministrinë e Kulturës dhe kur atje dërgohen hoxhallarë të paaftë dhe derdimenë që e sponsorizojnë shkatërrimin e familjes sonë”, ka shkruar Faton Fazliu nga Alternativa.

Share.