Fatmir Ejupi: Tre projektet kryesore për Studeniçanin janë: transporti për nxënësit nëpër shkolla, administratë efektive dhe ujë të pijshëm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Për çdo fshatë të Studeniçanit kemi program special. Tri projektet kryesore tona janë: transporti i nxënësve nëpër shkolla, administratë efektive dhe ujë të pijshëm për disa vendbanime në komunën e Studeniçanit”, ka thënë për emisionin debativ të zgjedhjeve lokale 2021 në TVM 2, kandidati për kryetar komune të Studeniçanit nga koalicioni AAA – ASH, Fatmir Ejupi.

Share.