Fatmir Ejupi merr përkrahje të fuqishme – në fshatin Moranë bëhet hapja e shtabit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

 

Me një mbështetje masive të banorëve të Moranës, sonte u bë hapja e Shtabit në këtë fshat.

Si të gjitha vendbanimet e Komunës së Studeniçanit, edhe Morana e don ndryshimin dhe këtë do ta bëjë më 17 Tetor duke rrethuar numrin 6 me dinjitet dhe #PASTËR .

Për Komunën tonë!

#Voto_6
#PASTËR

 

 

Share.