fbpx

Familjarët e va.rrosën, por ai troket ne deren e shtepise

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Familjarët e va.rrosën, por ai troket ne deren e shtepise

Një djalë i ri sht an gu familjarët e tij kur u shkoi në ceremoninë për kujt im ore që po mbahej për të. I nci den ti i p aza kon të ndodhi në fshatin Santa Tereza, në Amambay të Paraguajit.

20-vjeçari Juan Ramon Alfonso Penayo u ri kth ye në shtëpi pas disa ditësh që rezultonte i zh du k ur dhe familjarët e tij besonin se kishte vd ek ur. Po li cia zbuloi ku fo m ën e një personi të d je g ur që nuk mund të identifikohej dhe familja e të riut besuan se ishte Penayo.

Share.