Falsifikuan dokumentet e Ministrisë së Infrastrukturës, arrestohen 6 persona

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

13:24 | 31 Tetor 2019

Kanë falsifikuar dokumentet e lëshuar nga Ministria e Infrastrukturës, për qëllim të përfitimit personal.

Tre shtetas të Kosovës dhe tre të Shqipërisë janë arrestuar në pikë kalimin kufitar Vermicë, nën dyshimin se kanë falsifikuar dokumentet e lëshuar nga Ministria e Infrastrukturës, për qëllim të përfitimit personal.

Sipas Policisë, dëshmitë janë mbledhur dhe me vendim të prokurorit rasti do të hetohet në procedurë të rregullt.

Share.