fbpx

Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Ishte dashur Milloshi mi zh’duk racën arabe në Kosovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Ishte dashur Milloshi mi zh’duk racën arabe në Kosovë

Pak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.

Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta.

Share.