Erdogan Lajmërim Botës, ose të ndërmarrin hapa për kthimin e te.rritoreve të Azerbajxhanit ose do të fillojmë të…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Erdogan kërkon nga ndërkombëtarët të ndërmarrin hapa për kthimin e te.rritoreve të push.tuara të Azerbajxhanit. Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, u zotua se luf.ta për te.rritorin azerbajxhanas të Malësisë së Karabakut do të vazhdojë derisa ky rajon të çlirohet nga pus.htimi ar.men, raporton Anadolu Agency (AA).

Ndërsa te.n.sionet rriten pas rinisjes së konfliktit midis Bakus dhe Jerevanit, Erdoğan përsëriti mbështetjen e plotë të Turqisë për Azerbajxhanin gjatë një fjalimi në përurimin e një spitali të qytetit në provincën qendrore turke Konya.

Share.