fbpx

Erdogan ka Parala.jëmuar Jo Vetëm Greqinë por Edhe Europën: Nëse Nuk E Bëni Këtë Do E Shikoni Se Si Do Të…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Thirrja m e fundit vjen nga Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan. Ky i fundit i ka kërkuar Bashkimit Europian, që të përmbushë detyrimet e saj në mënyrë të drejtë, për të parand aluar përshkallëzimin e t ensioneve në Mesdheun Lindor dhe Egje.

Në një bisedë telefonike me kreun e Këshillit Evropian, Erdogan e ka parala jmëruar lidhur me marrëdhëniet me Greqinë.Recep Tayyip Erdoğan i ka thënë Charles Michel, se fjalët dhe hapat prov okues të politikanëve evropianë rreth çështjeve rajonale, nuk do të shërbejnë si zgjidhje.

Po kështu, Erdogan e ka parala jmëruar se qëndrimi i BE-së ndaj Mesdheut Lindor, do të jetë një test i sinqeritetit në drejtim të ligjit ndërkombëtar dhe paqes rajonale.

Share.