fbpx

Energjia elektrike e bene te vd.ekur… kujdes se si e perdorni.. do mbeteni pa fjale !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Energjia elektrike e bene te vd.ekur… kujdes se si e perdorni.. do mbeteni pa fjale !
Shikoni se cfare i ndodh qytetarit kur nuk dinte ta perdore mire enegjerine e elektrike dhe mbetet ne vend !

Share.