fbpx

Nëna 27-vjeçare vr’et 5 fëmijët e saj të vegjël, arsyeja do te ju bej me lot

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një nënë 27-vjeçare e quajtur Christiane dy’shohet se ka dr’oguar dhe m’bytur 5 fëmijet e saj. Pasi u nda nga burri, mendohej se ajo ishte e mbi ngarkuar psi’kologjikisht.

Pesë fëmijët të moshës nga 1 deri në 8 vjeç, u gjendën të vde..kur nga p.olicia në shtëpinë e tyre në Gjermani.Kryehetuesi Marcel Maierhofer u shpreh në në deklaratë se fëmijët u gjetën të gjithë të shtrirë në shtretërit e tyre.Prokurorët kanë thënë se raportet e reja të to ks.iko.logjisë, tregojnë se fëmijët u m’bytën pasi u qetësuan me një “agjent të panjohur”.

Pas v’dekjeve të fëmijëve, mamaja dhe djali i saj i madh, u nisën për në Dusseldorf, ku u përpoq të hidhej nga treni. Ajo ndodhet në spital në gjendje të rë’ndë.Policia beson se ajo ishte mjaft e shq’etësuar pasi u nda nga burri i tretë, një vit më parë dhe pësoi përkeqësim të shëndetit mendor, raporton Bild.Policet kur hynë në banesë dhe panë fëmijët e pajetë, kanë shpërthyer në lot. Ata gjithashtu u tro’nditën nga gjendja e kushteve të jetesës së familjes në banesën e shk’atërruar.

Share.