fbpx

Elezi nga Alternativa: Ndryshimi i ligjit për kulturë parashesh përfaqësimin e drejtë dhe adekuat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Alternativa me 2 vite pushtet në kulturë ka sjellur ndryshime – kemi sjellur ndryshimin të ligjit për kulturë që pritet të votohet në Kuvend”, ka thënë për TV 21, Afan Elezi nga Alternativa.
Sipas tij ndryshimi i ligjit për kulturë parashesh përfaqësimin e drejtë dhe adekuat.

Share.