Ejupi nga Alternativa: Me rininë tonë do ta sjellim ndryshimin në komunën e Studeniçanit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Kandidati i koalicionit AAA-ASH për kryetar komune të Studeniçanit, Fatmir Ejupi, ditë më parë ka qenë i ftuar në emisionin debativ në TVM 2 për zgjedhjet lokale 2021. Duke folur për programin zgjedhor, Ejupi nga Alternativa theksoi:” Nevoja për ndryshim ishte motivi që i kemi hyrë garës në Studeniçan. Në komunën e Studeniçanit mungon transparenca dhe llogaridhënia. Studeniçani ka probleme me infrastrukturën, andaj mendojmë se me fitoren tonë dhe me rininë e fuqishme do të sjellim ndryshim në komunën tonë”.

Share.