fbpx

Edi Rama Vjen me Lajmin F.antastik për Pagën Minimale / V.endimi Hyn në F.uqi nga muaji Janar….

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edi Rama Vjen me Lajmin F.antastik për Pagën Minimale / V.endimi Hyn në F.uqi nga muaji Janar….

Kryeministri Shqiptar, Edi Rama në konferencën e fundvitit me gazetarët ka folur për çë.shtjet më të rë.ndësishme. Ndër të tjera, Rama ka bërë me dije se do të rritet paga minimale dhe do të bëhet 300 mijë lekë.

“Paga minimale do të bëhet 300 mijë lek dhe hyn në f.uqi në Janar”, është shprehur Rama…

Share.