fbpx

E tmerrshme! Stuhia e borës u merr jetën 10 personave, ka dhe të zhdukur(FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stuhitë e borës në Iran lanë së paku 10 alpin istë të vd ekur dhe disa të z hd ukur. La jmi u bë i ditur nga tel evizioni shtetëror, pas disa ditësh me reshje me borë dhe erëra të fuqishme, që bl lo kuan rrugë në shumë pjesë të vendit.

Sipas disa rapo rteve, numri i vi kti mave mund të jetë më i lartë, pasi disa alpi nistë që kanë qenë në malet në veri të Teheranit, mbeten të zh dukur.

Kërkimet dhe përpjekjet e shpë timit u ndërp renë gjatë natës, por pritet të vazhdojnë sot. Auto ritetet e parashikimit të motit i kanë paralajmëruar më herët qytetarët që të mos udhëtojnë në male, ku janë rapo rtuar st uhi dhe ortekë bore.

Share.